Skip to main content

Nooitmeermaaien.nl is dealer van een van de grootste kunstgras-leveranciers van Nederland, met een prachtige productiefaciliteit in Genemuiden, van waaruit het kunstgras over de hele wereld wordt gedistribueerd.

Om tegemoet te komen aan de wensen van vele hoveniers in Nederland hebben wij een online portal ontwikkeld, waarbij rechtstreeks vanuit het magazijn in Genemuiden rollen hoogwaardig kunstgras geleverd kunnen worden. Wij hanteren scherpe inkoopprijzen om zodoende de hoveniers ons niet op prijs, maar puur op kwaliteit te laten beoordelen. Bovendien bieden wij een laagste prijsgarantie, indien het (aantoonbaar) een identiek product betreft. Eventuele acties en/of aanbiedingen zijn uitgesloten voor deze garantie.

Ook particulieren kunnen bij ons terecht. Zij kunnen via de website een offerte aanvragen. Bij een offerte-aanvraag geeft de particulier aan of zij het kunstgras zelf gaan leggen of dat zij daar een hovenier/professional voor willen inschakelen. Mochten zij een professional willen inschakelen, maar hiervoor nog geen geschikte partij gevonden hebben, dan zorgen wij ervoor een hovenier in de omgeving in contact te brengen met de particulier. Wij brengen partijen graag bij elkaar met het oog op het mooiste resultaat!

Ons online assortiment is een greep van ‘bestsellers’ uit het enorme assortiment van kunstgrassen in verschillende kwaliteiten, kleuren en voor verschillende doeleinden, waaronder ook sportvelden. Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen met Robert van Helden op nummer 06-44 376 777.