Showing all 2 results, including child brands

Realistic

HET IDEE ACHTER NATURAL DELUXE-C®

Eén van de vele uitdagingen van de huidige generatie kunstgrassen, is het benaderen van een zo natuurlijk en realistisch mogelijk uiterlijk. Met de Natural Deluxe-C® Collectie verrast u uw klanten hoe onwaarschijnlijk natuurlijk ons kunstgras tegenwoordig oogt.

We hebben de kleuren allereerst zo samengesteld dat de kleur van diverse Europese grassen wordt benaderd. Daarbij hebben we ook een beige-groene wortelzone toegevoegd. Deze combinatie zorgt ervoor dat de Natural Deluxe-C® Collectie er zelfs natuurlijker en realistischer uitziet dan echt gras. Belangrijker nog is dat dit kunstgras veel natuurlijker overkomt dan de meeste kunstgrassen die tegenwoordig verkrijgbaar zijn.

De producten in onze Natural Deluxe-C® Collectie hebben een superrealistisch uiterlijk door elke vierkante centimeter een willekeurige uitstraling te geven. Waar veel kunstgrassen er te perfect uitzien – en dus kunstmatig nep – heeft de Natural Deluxe-C® Collectie een willekeuriger en wilder aanzien.

DE NATURAL DELUXE-C® COLLECTIE

In onze Natural Deluxe-C® Collectie werken we met de bewezen C-shape-vorm van het garen, dat verscheidene voordelen met zich meebrengt. Niet alleen zorgt de C-shape voor een vorm die natuurlijk gras het beste benaderd, het geeft het kunstgras ook een ongekende veerkrachtigheid zodat we een lang gras kunnen produceren zonder in te leveren op productkwaliteit.

Het garen heeft ook een aangename, zijdeachtige gloed. Net als natuurlijk gras, maar zonder al het onderhoudswerk dat erbij komt kijken. De grassprieten zijn niet glimmend, niet mat en al helemaal niet plastic-achtig. De gloed van deze collectie lijkt perfecte op de natuurlijke tegenhanger.

Wat uw eigen wensen of de wensen van uw klanten ook zijn, de Natural Deluxe-C® Collectie kan geproduceerd worden met poolhoogtes van 26 tot 48 mm, verschillende gauges, polyethyleen of polypropyleen wortelzones en in twee verschillende kleuren voor een levensecht uiterlijk: field lime en olive field.

  • 100% NEDERLANDS DESIGN
  • 100% EUROPEES KWALITEITSGAREN
  • HELEMAAL HUIDVRIENDELIJK
  • NIET-GLANZEND
  • PERSOONLIJKE SERVICE
  • GROTE LEVERBESCHIKBAARHEID
  • FANTASTISCHE PRIJS-KWALITEIT

RIZOS40

€ 22,50 p/m2