Multiplay 2.0

DE MULTIPLAY 2.0® COLLECTIE

Standaard kunstgrassen die voor speel- of multigame-velden worden gebruikt, hebben allemaal één ding gemeen: elke vierkante meter van het gras moet gevuld worden met minimaal 25 kilo zand. Helaas wordt hierdoor de speelervaring teniet gedaan, omdat kinderen en sporters op zand in plaats van gras spelen.

Daarom hebben de ingenieurs van GrassInc. een nieuw concept bedacht: MultiPlay 2.0®. Het idee is eenvoudig: vervang het gangbare gefibrilleerde garen met zachte krulvezels. Door dit kroezige garendek te gebruiken, hebben we de hoeveelheid benodigd zand met 75% weten te reduceren!

Dankzij deze techniek kunnen we een echt multifunctioneel kunstgras voor zowel speelvelden als multigame-velden leveren. Met MultiPlay 2.0® bieden we een soortgelijke veerkracht en speelbaarheid als normale kunstgrassen, maar dan zonder het gevoel op zand te spelen.

MOGELIJKHEDEN MULTIPLAY

De MultiPlay 2.0® Collectie is verkrijgbaar in twee en vier meter brede rollen. MultiPlay 2.0® heeft een standaard poolhoogte van 24 mm. Dankzij 19 hechtingen en een oppervlaktegewicht van 1kg per vierkante meter, biedt het dezelfde eigenschappen als conventionele kunstgrassen. Hierdoor is het ook geschikt voor openbare aanbestedingen.

– Wit
– Geel- Oranje
– Groen
– Rood
– Blauw
– Zwart

Deze kleuren zijn zorgvuldig geselecteerd met alle populaire speelvelden in gedachten. Natuurlijk kunt u uw fantasie ook de vrije loop laten om zelf een uniek multigame-veld te creëren.

 

DE VOORDELEN VAN MULTIPLAY 2.0®

Dit kwalitatieve kunstgras wordt geproduceerd in onze state-of-the-art fabriek in Nederland. Om er zeker van te zijn dat dit product duurzaam en slijtvast is, gebruiken we enkel 100% Europese grondstoffen. Dit betekent ook dat ons gras gegarandeerd lood- en cadmiumvrij is.

Dankzij een sterk staaltje ontwikkeling, heeft u lang niet zo veel zand nodig als met traditionele kunstgrassen. Hierdoor is ook de installatie makkelijk, snel en voordelig.

Dankzij een sterk staaltje ontwikkeling, heeft u lang niet zo veel zand nodig als met traditionele kunstgrassen. Hierdoor is ook de installatie makkelijk, snel en voordelig.

UV STABILISATIE

MultiPlay 2.0® kent ook een uitstekende UV-stabilisatie, dat het gras beschermt tegen de schadelijke invloed van de zon, regen, vorst en straling. Zo ziet het gras er gegarandeerd natuurlijk uit voor vele jaren.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.